Hallådär! Du har hamnat hos Sofia, en snart nitton år gammal tjej som bor precis norr om Stockholm. Jag går just nu sista året på gymnasiet och hatar det, förutom det så jobbar jag i en klädbutik och sover mestadels. Efter skolan har jag ingen aning om vad jag ska göra, är du nyfiken? häng med :)

.




Självklart

Hur lyckas man stänga av över tio alarm medan man sover? Jag fattar inte! Tur att jag vaknat ändå:) 
Dags att gå upp, måste fixfix


Farfar


Farfar

29

Månaden är snart slut och det betyder attdet snart är oktober, året är snart slut. Tiden går så fort! 
Idag blir det lägenhetsvisning, och sen ska jag åka o köpa en tröja, om den finns kvar! 
Nu blir det strax lunch tror jag! 



todays

idag har det än så länge inte varit så mycket att göra, har mest legat och tittat på tv slö som jag är. men om ett tag ska jag väl äta och nån gång ska jag och pappa åka till affären och köpa lite gott till mig inför ikväll då jag ska passa småttingarna!

snart är helgen slut och då blir det tillbaka till verkligheten, ska säga upp mig från jobbet, om jag inte hittar ett sett att få min chef att ge mig min lön och sluta göra tjänstefel. men men, det tar vi som det kommer ;)
 
 
en söt lillasyster

Lillasyster

Passar just nu min lillasyster och kollat på tv:) mysigt! 


kvällsmys

slutade skolan tidigt, redan klockan elva.
har varit hemma sedan dess och spenderar tid med pappa.
min pappa är bäst
ikväll blir det myskväll med pappa och småsyskonen
härligt

Natt

Skrev ett längre inlägg om min trötthet, men det försvann så ni får nöja er med det här lilla. Kanske bättre det- för er skull


Jag är så kär i dig P

Shopping night

Åker till sollentuna centrum för att träffa fina sanna och hennes två kompisar. Åh det var så länge sen.

Han varit på jackpot i väsby och tittat på pappas lag som kastar pil ikväll, men en öl och sen var jag tvungen att gå!

Min fina pappa och en gubbe

new

Ändrat lite till i designen, bytte bakgrund till en som kändes mer "jag". Jag gillar resultatet! :)
 
 
Från min artonårsdag
 

Så kallt

Jag välkomnar den kalla hösten (början på vintern?) genom att klä på mig! Använder fortfarande skinnjackan men har tagit fram halsdukar, mössor &vantarna! Fy

Har slutat skolan och är strax hemma, nu blir det plugg och mellismys. 





Idag

Godmorgon! Idag är det mycket som händer, skolan börjar kvart över nio, och då blir det paykologi, på bussen till skolan ska jag läsa paykologiläxan.. På 60 s. 
Efter skolan ska jag hämta mina saker och sen ska jag hem och mysa med min familj. Ska ringa till mitt nya extrajobb för att stämma träff angående schema etc. Idag kan bli en bra dag, men å andra sidan kan den bli dålig också!



Jag tycker synd om dig

Jag tycker synd om dig, det du gör är fult och sårar. Men jag kunde inte bry mig mindre, för jag är bättre än så. Att få se ett inlägg, nästintill exakt samma som du skrev för någon vecka/veckor sen, i någon annans blogg måste vara det roligaste som finns. Kan du inte bättre? 



Middag






Mysigt

Tittar just nu på jamieoliver som lagar mat medan petter vilar bredvid mig! Dagen har varit sådär men den artar sig! 




Analysera en dikt

Måste vara det roligaste som finns.. Eller?


Godmorgon

Godmorgon! Jag vaknade för ett tag sen och tog en varm dusch och sen åt jag frukost och nu tittar jag på tv. Allt medan petter sover! Får väcka honom om en stund men just nu är det tvn som gäller! Sköönt




beautiful creatures

Petter har köpt godis och nu ligger vi i sängen och kollar på film, beautiful creatures blev det idag. Pappa tvingade mig att börja använda mina gladögon igen med tanka på min dagliga huvudvärk, får se om det blir bättre!



Glasögonorm




Det funkar

Det står nu klart för mig att både bloggen & designen fungerar. Nu får vi se om det blir något bloggande från mitt håll, kanske- vifårse❤️



Nytt och fräscht

Efter att jag tog bort tidigare bloggen, som jag brukar göra, ville kajsa att jag skulle starta en ny. sagt och gjort. klurat lite med en söt design och hoppas den duger. det här är mest ett testinlägg för att se om det fungerar. 

Min människa & jag