Hallådär! Du har hamnat hos Sofia, en snart nitton år gammal tjej som bor precis norr om Stockholm. Jag går just nu sista året på gymnasiet och hatar det, förutom det så jobbar jag i en klädbutik och sover mestadels. Efter skolan har jag ingen aning om vad jag ska göra, är du nyfiken? häng med :)

Bilder







en detox

Ja där har ni! Om man tittar på det här året hälsomässigt så kan man bara säga att det började på topp och sen var det bara downhill from there. År 2014 SKA bli annorlunda. Jag har satt upp mål. Och nyårslöften. Men dem har jag ju redan berättat för er. Jag strävar efter att bli mig själv igen, för jag tappade liksom hela hälsobiten efter halva det här året. 
Jag har ätit väldigt mycket godis det här året, och druckit massor med läsk. Det har fått hela min kropp, mitt välmående att långsamt bli sämre och sämre. jag har mått dåligt, huvudvärk och trötthet är en del av min vardag.
Jag har också, i alla år, haft väldigt svaga leder och ja, en svag kropp. Jag får lätt ont i ryggen, och ryggskott som artonåring är inget som man ska ha. men det har jag ju självklart haft ett flertal gånger. det är något som sitter i kläm också, två ställen i ryggen som låser sig, som gör ont som bara den. Förhoppningsvis så kommer det bli bättre när jag kommer igång med lite hemmaträning, samt träning på gym. MEN! jag tänker inte börja hårt, jag tänker sakta men säkert bygga upp mitt självförtroende gällande detta genom att för mig själv se framsteg och klara delmål, utan att jäkta fram det. mitt mål är att må bättre, förlora de kilon som satt sig på min kropp det gångna året och sen ja, må bättre. 
 
Efter all skitmat, allt godis och all läsk så ska jag göra en detox. sluta helt med godis, läsk snabbmat etc under ett par veckors tid för att sedan kanske äta godis en gång i veckan ifall jag känner för det. Jag vet att jag klarar det, för det har jag gjort förut. 
 
det blir en form av detox dem första veckorna på 2014, sluta helt med alla gifter man stoppar i sig, och börja äta normal och nyttig mat igen. frukt och grönsaker. och dricka vatten! 
 

Kom tillbaka

Hallådär! vart tog ni vägen? jo jag vet att jag slutade skriva sådär intense som förr och ja okej då, det är en helt OK anledning till att sluta läsa. jag förstår er. men kom tillbaka nu! okej, en del av er har ju stannat. tackagudarna. men om några få timmar så slår klockan 00.00 och då slår vi också om till 2014. kommer ta ett tag för mig att vänja mig vid att säga 2014 istället för 13. 
 
Hur kommer er dag att se ut i dag? Det är nu sista dagen på ett år som både varit bra och dåligt för mig. Jag hoppas på ett bättre år imorgon och framåt och detta års sista dag kommer jag spendera med människor jag bryr mig om. Det blir en nyårsmiddag för mig och min karl, tillsammans med hans två vänner.
Helt perfekt, helt enkelt!

Bilder? Jo, iphonen får jobba sitt hårdaste idag och bilder lägger jag väl ut allt eftersom. annars blir det bilder imorgon.
 
Ett inlägg kommer upp om ett tag där jag beskriver vad jag ska sysselsätta mig med närmsta veckorna. kika in senare ;)
 
Bjuder på denna för idag! 

Nyårafräsch

Alla fixar sig, badar med ljus, har ansiktamasker och hittan och dittan. Jag? Jag lägger mig för kvällen med dagens smink och helt insane hår. Foxar allt det där imorrn. En timma max!

Nightyyyy
Kvällens läsning

Nyårslöfte?

Har ni nått sånt? Jag har kommit överens med mig sjäkv om att jag ska ha två stycken. 
Jag ska komma iform, nej inte den där vanliga "komma igång" grejen. Jag har mått dåligt det här året, både psykiskt och fysiskt. Så jag ska må bättre.

Sen ska jag lära mig att gå ner i spagat/split. Varför? Jo för att jag alltid avundats dem som kan och för att det känns som något ballt att kunna. 

Vad ska ni göra i år?;)
Jag och kärleken bjöds på middag hos hans bror och hans fästmö igår. Oxfile var det som serverades och kag blev så otroligt mätt!

Det här året

Nyår 2012/2013-
Jag firade in detta år på värsta tänkbara sätt, jag tyckte kanske inte det just då i den sekunden, eller jo vem försöker jag lura. Mitt jättefint lockade hår blev förstört av snön/regnet, mina strumpbyxor gick sönder, jag var på fest med människor jag ogillade och på tolvalaget blev vi nerspeutade med äcklig öl och jag var arg. Vi fortsatte kvällen på annat håll, där blev folk misshandlade, jag fick trösta kompisar och vi missade sista bussen hem. Katastrof med andra ord

Det första halvåret:
Dessa månader var jag väl glad och lycklig, het ovetande om vad året skulle föra med sig. 
Jag tränade och mådde bra, fan att jag inte fortsatte!

Jobbade för nannynu och landade hos dessa två små troll, önskar de livets största lycka och saknar dem mycket. Jag sa upp mig efter att jag började jobba på pressbyrån.

Jag sa upp mig efter ett år som anställd på McDonalds och började jobba på pressbyrån. Högre lön men värre byte får man leta efter.


Jag hittade kärleken och får nu äntligen fira in 2014 med honom.

Jag blev arton! Efter år av längtan kändes det stort att kunna få visa upp en plastbit med ett par siffror och min bild på och sen få göra nästan vad jag ville. Alltså vad tänkte jag med!

Det andra halvåret: 
Jag längtade länge efter sommaren, den som skulle bli den bästa i mitt liv. Men icke. Första delen av sommaren spenderades på jobbet längtandes efter min kärlek som befann sig timmar i från mig. 
Sen var det dags! Zakynthos here we come. 
Resan som skulle bli mitt livs bästa visade sig vara en riktig eyeopener. Attfå se en annan del av världen samtidigt som man fick lära känna andra sidor av dem man skulle känna bäst var jättejobbigt. Värsta och jobbigaste resan i mitt liv, spenderade mer tid med ett par italienare än vad jag gjorde med mina dåvarande vänner. Kul va?

Jag kom hem och sommaren fortsatte, tog tag i träningen för att sedan tappa taget helt. En intensiv fas i mitt liv började. Sommaren 2013 tärde på mitt liv något otroligt, jag utvecklade panikångest och större delen av hösten spenderade jag gråtandes utan att fatta varför. Nu såhär i efterhand, inte ens nu riktigt "frisk" så förstår jag varför jag mådde som jag mådde och inser att det idag är något jag får leva med. Men 2014 kommer bli bättre!
Ett par meter bort från kungen uggla och hand i hand med min kärlek spenderade vi den augustikvällen skrikandes. Åh va lycklig man var!
Mannen i mitt liv svepte mig bort från sverige och i september åkte vi till ölens hemstad, berlin! Mycket shopping, gos mat och öl. Bästa resan i mitt liv hittils. Jag älskar dig!

Jag beställde min studentmössa och insåg att det nu inte är långt kvar! År 2014 är året som jag blir vuxen påriktigt, eller? 

Jag fortsatte leva lycklig med min kärlek
Julen firades!
På roliga sätt!

Jag började jobba extra över julen på en butik som heter rituals och ja, där spenderade jg nästan varje dag i några veckor. Efter att den tiden tog slut flyttade jag mitt pick och pack och började jobba på Mr of Sweden i Kista C! Där hittar ni mig numera och behöver ni råd om vad ni ska ha på er så är set mig ni ska fråga. Tydligen! 

Kort och gott- året som gått har varit bra och dåligt. Jag har lärt mig mycket om mig själv, men främst om andra. Jag foluserar på att känna mig lycklig och älskad. Gör man inte det så mår man inte bra. Och man ska må bra.

Hur har ditt år varit?

Äntligen

Beställt nya iphonen äntligen och ävenfixat lite skit med banken. Längtar verkligen till januari månad då lönen rullar in. Enda sen jag sa upp mig från pressbyrån har man fått leva snålt, jävlar vad arg man var. Eller är. 

Idag blir det oxfile till middag hos petters käre bror och fästmö. Imorgon blir det smällare. Sen börjar det nya året. Åh va skönt. 




Julen





Min jul var famtastisk, härliga julklappar och god mat. Hur var er?

Godjul

Ja, som ni kanske märkt har bloggen fått ta ett steg åt sidan senaste tiden. Men förhoppningsvis kanske jag återfår lusten och börjar skriva här igen!

Jobbat på rituals har jag gjort senaste veckorna och nu är den tiden förbi och jag spenderar nu vissa eftermiddagar/kvällar i veckan till att jobba på mr of sweden i kista! 

Hur julen har varit och så tror jag att jag tar i nästa inlägg! Kram


en onsdag som denna

äntligen kommit igång med mitt gymnasiearbete och känner att jag mer och mer börjar komma ner på jorden gällande detta. jag har varit allt för orolig när det gäller om jag kommer hinna, om jag kommer börja, vad jag ska skriva, ja ni ser ju att min ångest är över huvudet på mig om vi säger så.
Jag har iallafall som det är just nu, 7 sidor, varav 3 sidor med text, sen en framsida, innehållsförteckning, samt källförteckning. jag har även lånat fyra böcker på biblioteket idag samt tagit fram telefonnummer till möjliga offer för mina intervjuer kring detta. det känns som att jag kommit ikapp en del nu och nu är det ju bara att kötta för min del, klar kommer jag ju att bli. skriva är ju min grej.

Här sitter jag iallafall en onsdag som denna, pluggar röven av mig och har mina nya glasögon på mig. vilken lättnad, inte samma huvudvärk som tidigare, dock lite ont i huvudet då ögonen håller på att vänja sig vid dom, men vågade iallafall ha dom i skolan idag! hehe

vad gör ni? :)
Gammal bild på mig och johanna<3