Hallådär! Du har hamnat hos Sofia, en snart nitton år gammal tjej som bor precis norr om Stockholm. Jag går just nu sista året på gymnasiet och hatar det, förutom det så jobbar jag i en klädbutik och sover mestadels. Efter skolan har jag ingen aning om vad jag ska göra, är du nyfiken? häng med :)

Onsdagskväll




Julklappar

Varit i centrum idag och köpt födelsedagspresent och en julklapp till mina småsytrar. Helt ajukt att den snart är här, julen. 

Ikväll blir det middag i sollentuna sen får vi se:)


Idag

Sitter hemma och tittar på tv och väntar på att pappa ska komma hem så vi kan åka till gravarna och göra fint, länge sen vi var där nu!

Senare blir det att träffa killen, vi ska sluta äta godis idag:) woho äntligen



Kalas


Kalasdag idag!

Riktigt fina











New in








Alla plaggen gör sig självklart bättre på kroppen än på bilden! Koftan och halsduken är såååå mysiga! Den vita hal jag på mig nu, den kommer få värma mig i vinter!

Helt ärligt

Så blev det ännu mer shopping såhär på kvällskvisten, bion var jättebra också så det blev en riktigt bra kväll med min finaste älskling! 




Bio!




Ledig

Har varit ledig idag så har shoppat och umgått med pappa! Köpte en jättefin väska, har igen i färg så den här blir jättefin! köpte även lite annat med det visar jag imorgon! 

Ikväll blir det bio med mitt hjärta, skriver sen!

Lägger upp en bättre bild sen!

Kul!

Riktigt kul att det kikar in fler och fler här, och att de håller i sig. Hoppas ni trivs och vill stanna kvar! sitter i tvrummet och väntar på att det ska börja lite bra tvprogram!
imorgon blir det nog vin med felicia, känns riktigt trevligt!


Och nu?

Killen ska till skolan ikväll för en filmkväll och han måste vara där då han är med i elevrådet. Jag åker istället hem och tittar på tv eller nåt! Redgerar kanske lite fler bilder!!



Höstlov


Just nu är det ellen som är på tv, men ska ta en dusch och sen göra något av den här dagen! Jag har förövrigt höstlov nu!

Han som kan


Älskling gör våfflor åt mig så jag ligger och glor på tv som lyckligaste tjejen i världen

I love you




kärlek

Kärlek
den är inte rak
den är inte enkel
den är fumlig, grumlig
den är inte saklig
inte lätt
den är tafatt
osäker
den är nervös
det är kärlek

Torsdag

Dagen har inte alls börjat bra så jag rör mig mot petter för att sova istället för till skolan! 


besvikelse

Känslan av att vara besviken är svår att beskriva. det är som att någon rivit upp ens tårkanaler, tömt dem på tårar och sedan retar ens tårkanaler till gråten, utan gråt. 
Känslan av att vara besviken är värre än många andra känslor, enkla känslor. 
Känslan av att vara besviken är besvikelse i sig, man känner mycket, man känner allt, samtidigt som man inte känner något alls.
Jag är besviken på en sak. en händelse, eller rättare sagt ett händelseförlopp. men jag känner ingenting, och jag känner allting. Tomhet. Massor av tomhet
Man råkar komma åt en dominobricka, och den puttar med all mänsklig kraft ned de andra.
ett händelseförlopp.
sen
tomt
och nej, jag är inte besviken på en dominobricka, mycket värre. Jag är besviken på människan. en människa jag stötte bort. som sedan rev med sig hela alltet. 

En drömtydare tack

Jag drömmer inte ofta så att jag kommer ihåg, men när jag väl minns vad jag drömt så är det alltid otroligt tydligt och kontigt! Skulle behöva någon som tyder mina drömmar.

Nattens dröm, att nån gick omkring och skjöt mina "tjejkompisar" kanske talar för sig själv, hehe

Har inga nya bilder, så ni får stå ut!


Berlin del 1

på flygplanet och försöker hålla nerverna i schack
 
"klart man ska dricka öl till lunchen om man är i Berlin"
 
Vi lämnade glasen såhär- usch är inte tillräckligt för att beskriva smakerna
 
En otroligt cool toalett
En olympiastadio och ett trasigt paraply
 
Ganska mäktigt iallafall
 
fråga inte, för jag vet fan inte asså
 
efter några dagar vågade vi prova "CurryWursten" Helt underbar
 
Ett utkikstorn som vi besökte näst sista dagen
Vi besökte en djurpark, väldigt spännande och massor av fina djur! 
 Djurparkens ingång
 
Ja det här var lite bilder från vår Berlinresa! Jag kommer fortsätta lägga upp lite fler bilder från Berlin, men det får bli en annan dag, i ett annat inlägg!

<3

Hej hörni! insåg nyss att jag har ett psykologiprov imorgon bitti som jag absolut inte vill göra. för jag kan nog inte ett endaste svar. det tar emot att jag gått och blivit så otroligt slö de senaste året. att jag inte riktigt har kraften att ta tag i saker och ting och bara slutföra dem. att jag har blivit lat. vafaaaaaaan asså. 
 
Istället sitter jag i min säng och lyssnar på min favoritmusik och läser böcker som handlar om kärlek. 
ja jag är en jävla romantiker, men jag är faktiskt realistisk också. jag tror inte på det där med att kärlek är en dans på rosor. jag tror mer som winnerbäck.
 
"livet är en dans på rosor, men det är en dans med svåra steg"
 
Ja, han är en väldigt klok människa. och jag är så jävla kär, jag är så otroligt jävla kär. men ibland snubblar jag till på mina egna fötter och för stunden så kanske allt känns mycket svårare. men oavsätt om jag snubblar till eller inte. så är jag så jävla kär.
 
Det finaste jag har

Biten


Allt är så himla spännande för den här

kärlek


ett tips tack!

Idag har varit väldigt skönt, har nämligen typ varit ledig  och kunde sova ut. somnade till och med på soffan igår medan jag och petter tittate på tv. men idag blir det andra bullar då det är Greys 2hundrade avsnitt, riktigt besatt. 
 
HJÄLP! är det någon som vet något bra gratis redigeringsprogram till mina bilder som är lätt att använda sig av? jag är nämligen inte så smart när det gäller sånt! 
 
 

Skönt.

Nu har jag äntligen jort mitt juridikprov och jag tyckte det gick bra faktiskt! Iallafall med tanke på att jag knappt pluggat (förutom påväg till skolan) och kunde svaret på allt förutom en ordförklaring och en annan fråga. Skönt säger jag bara!

Tjäna


Älskar och hatar honom på samma gång

det här med inspiration

jag skriver inte så att alla ser, jag skriver för mig själv. och jag uttrycker mina känslor i text så om jag vill berätta för någon om hur jag känner så blir det ofta med skrivna ord.

En vän till mig skrev en jättefin text och jag tycker inte att folk uppskattar sånt tillräckligt idag så jag gav henne en liten självförtroendeBOOST och hoppas på att hon verkligen tar till sig.

Det borde alla göra. folk som inspirerar andra ska ha all cred i världen.

I biblioteket

Är i biblan just nu, pluggat lite juridik och nu läser jag lite. En bok om kärlek, den är som balsam för själen! 



Min rast




Till skolan




Tisdag

Imorgon är det tisdag! Det innebär för mig en jobbig skoldag som jag efter det tar med mig till biblioteket! Måste börja få saker gjort! Hittade igår en ask till mina glasögon också, så nu kanske jag slipper drn konstanta huvudvärken!

Juste, känner ni igen orden "lita på rosa" det gjorde jag när jag kom ner i tvättstugan och hittade mirakelkuren. Lite skeptiskt smetade jag på den på min vita fina topo som jag spillt något på. Halvtimme senare så var fläcken borta. Jag tackar gudarna!



Idag fick det bli nagellack och allt sånt där annat tjejjigt, älskar mina donkennaglar

Kväll

Sitter just nu och tittar på en film med min far, han har nyss kommit hem från landet så det blir lite kvalitetstid. MEN självklart så är jag otroligt trött som vanligt så jag tänker snart gå och lägga mig för att sova!

Ni vet den där känslan av att inte räcka till? Inte vara bra nog, inte ha tillräckligt att ge eller att man bara inte är tillräckligt bra. Jaså, det gör ni? Jag vet inte vad ni pratar om.




21

Sitter på tåget och lyssnar på winnerbäck och tanken slog mig. Jag har kommit sjukt långt med mitt liv senaste året. Jag har lärt känna mig själv sjukt mycket bara sen i somras. Ja, även fast livet är fullt av bakslag och onda själar runt omkring i omgivningen så har ändå jag kommit sjukt långt, för mig själv. Medan andra kanske är kvar där jag var som 16åring. Gud så skönt

Och vart är du, jag vänder mig om. Du har halkat efter. Jag fortsätter gå. 

Det finns inga ord

Som beskriver hur mycket ilska som finns inom mig just nu, som jag bara vill rikta mot ett par personen. Typ, dö

Gårdagen








Jag har kul









Dejt


Jag har bestämt att ikväll en en dubbeldejt, men jag är nog ensam om det.. Hehe

Kalas!

Nu har vi varit och firat hugo! Jag har ladagnen i ugnen och sen ska jag bara ta det lugnt fram tills göte och petter kommer hit! Sen blir det biljaaard!

God morgon!


Godmorgon! Jag och petter har nyss ätit en jättegod frukost, eller ja iallafall jag! Jag åt blåbärsgröt och avokado med skagenröra efter det! 
Idag blir det barnkalas och sen framåt kvällen blir det biljard med alexander o felicia!

Grattis stumpan, 2 år!




En sån där du vet


Få människor får mig att må så ra som du!

Nikita

Älskling klipper sig och jag blir bjuden på te, livet är gött! Ska hämta min lillasyster som blir två år idag på dgis runt tre och det är det enda som är planerat för idag! Mysigt!



Filmkväll


Nu blir det hyrfilm och mys med min älskade! Hoppas ni har en lika mysig kväll som jag!

Lars Winnerbäck

Det var länge sedan han skapade ljuv musik i mina öron.
Det var länge sen jag satt i min egna lilla bubbla på en av  tågperongens få bänkar och huttrade mitt i vintern och lyssnade på honom
lyssnade till texterna som är så vackra, lyssna till rösten som säger allt det där man vill tänka på, allt det där man någonsin sätt utan att faktiskt lägga märke till
jag ryser
 
 
ah, ni förstår- jag dör

Att plugga

sitter just nu hos min babe som nyss gick ut på en promenad med en vän, jag väljer att slå på podden, ta upp plugget och plugga. skönt! nu ska jag bara börja också... :)
Det enda jag saknar är värmen och friheten

Fan

Biblioteket är stängt och jag som var så taggad på att plugga o göra bra ifrån mig. Åker hem till petter och sätter mig där istället, ska verkligen anstränga mig nu och få det mesta, eller ja, viktigaste gjort. Förhoppningsvis:)
 
Min utsikt just nu! Kunde bli bättre:)

Hugos dag!


Idag är det hugos dag, hela ett år har gått senad jag fick se dig första gången! Moster älskar dig! <3

Mysig höst

Promenerar till tåget och inser att hösten är rätt mysig trots allt.. Och kall 



Stress

Ja så blir det när man inte går upp direkt när larmet går!! Usch.. 

han som får mitt hjärta att bulta hårdare än någon annan

Hans perfekta ögon
Groparna som bildas i kinden när hans ansikte spricker upp i ett leende
Håret som alltid är ett virrvarr på morgonen
Han ser på mig på, nyvaken.
Jag ser på honom, kär.
Jag tänker, han är ju min
& jag är hans så länge han vill ha mig

 


Man är värd mycket mer

Tiden har sprungit iväg idag, i nästan fyra timmar gar jag suttit i sollentuna centrum och pratat med felicia, om allt möjligt. Alltså allt möjligt, allt mellan pastellfärg och gurkmeja. Nej men ungefär så. 

Vi lärde känna varandra en aning mer än innan, det var riktigt trevligt att för omväxlingens skull få prata med någon som inte nödvändigtvis är som dig, men som förstår dig! 




Morgonmys


Världens finaste lillasyster!

Godnatt


Det har varit en lång dag idag, detta trots att klockan endast är nio och jag kryper ner i sängen för att sova. Hoppas att morgon dagen har mer stt erbjuda!

I love us

 
 

right now

Sitter just nu hemma och lyssnar podd i min säng, hur kul som helst! vovven har gosat ner sig här bredvid mig och väntar tills middagen, för jag är så himla himla hungrig. har inte något jättespännande att skriva ner just nu så kan skriva lite senare istället. 
 
 

Godmorgon!


Godmorgon! Har unnat mig en god frukost och eftersom jag gick upp tidigt för att slippa stressa så hinner jag nog äta en gång till!:) 

Jag börjar klockan tjugo över elva och vaknade för en timme sen! Hur skönt som helst!

50


Någonting jag har gjort genom alla år när jag blir sötsugen och inte haft tillgång till godis(petter sover nämligen på annat håll inatt) är att blanda vaniljyoghurt med bananer och russin, det blie supergott till mellanmål, i detta fall kvällsmål! Nu slängde jag även på linfrön som ska vara bra för magen!
Och nej, jag tror inte att jag orkar läsa boken som skålen står på, den stod bara inte stilla utan hjälp

Måndag

Det är måndag och jag känner mig trött och grå. Det är oktober och jag känner mig förvirrad över det faktum att det här året gått så himla fort. det är år 2013 och jag känner mig gammal. chockad och undrar lite över när den där dagen kom som gjorde att jag kunde fråga mig själv, men gud när var det? jo närmare.. hmh.. tio år sedan? 
 
att jag kan säga att något var "tio år sedan" trodde jag aldrig skulle hända, jag trodde aldrig att jag skulle bli stor, nu är jag arton år, myndig och inte i närheten av vuxen. visst jag betalar räkningar själv, men det är inte mycket mer än så. 
 
Iallafall... det är måndag kväll och jag tänker göra den lite lyxigare än i vanliga fall. jag ska ta ett bad och sådär. Måla naglarna, raka benen, lyssna på musik och njuta av att jag lever. Gör det ni med!
 
 

ett gammalt

Har ni nån gång såna där dagar där ångesten om framtiden bara tar över? Oron för att inte komma in på universitetet du vill, programmet du vill eller att det bara är så lång tid tills du är klar med det och inte lägre orkar vänta på att få starta ditt liv på riktigt? Såna dagar har jag haft för ofta på senaste tiden. Oroar mig för att jag inte ska kunna plugga det jag vill, att jag inte kommer kunna flytta hemifrån och till slut inte kommer kunna få den karriären jag vill ha. Allt är så osäkert, och ibland tar mina tankar över och kan lätt förstöra en hel dag. Just nu tar jag bort störande moment från min vardag, tar bort personer som inte hör hemma i mitt liv och sånt som distraherar mig från fokusen jag för det mesta har på att lyckas. Denna jävla framtid, kan vi inte bara vara där snart?

(det här skrev jag i februari, hur kan det fortfarande passa in?)

Något litet om något stort- VÄNSKAP

Du vet den där känslan när något händer, den där känslan när du fick en kyss av den där söta killen du träffat ett tag nu, du och din pojkvän bråkar, du hittade en världsasnygg tröja på stan nyss eller den där gången då allt som händer runt om kring dig brakar samman och den personen du vill berätta det för är din bästa vän?
 
För mig är vänskap just det där när du känner att vad du än säger till din vän så vet du att ja visst, du kanske stöter på andra åsikter, men du kan alltid alltid alltid lita på den här personen. Jag har inte det längre, i alla fall inte i någon som bara är en vän. 
Fast å andra sidan så har jag hittat det i en helt annan person, min pojkvän. Världens för mig viktigaste person, har blivit min bästa vän. För han fanns där när alla andra försvann.
 
Vänskap för mig är när man kan lita på en person utan att tänka efter. När man alltid kan säga vad man känner utan att någon säger emot; "så känner du inte alls, du känner såhär". 
En vän ska vara ärlig men inte elak, snäll men inte ljuga. Ett resonemang från mitt håll som andra inte alltid håller med om, "man ska alltid vara ärlig" var det någon som sa till mig- JA! självklart ska man alltid vara ärlig, du ska definitivt inte ljuga. Men för att vara ärlig krävs inte elakhet och det är för många människor ett främmande påstående. 
 
När man är någons vän så har man ett ansvar. Samma sak gäller alla former av relationer, både i vänskap och i kärlek. Du är någons vän för att denne någon vill att du ska vara det. Sviker du någons förtroende så är det otroligt svårt att bygga upp på nytt. En del kan säga att nej jag vill inte längre vara din vän, efter ett första misstag. Jag har dock valt att vid många tillfällen i mitt liv tänka att "det är mänskligt att fela" och valt att ge allt för många människor fler chanser att visa att de inte ska göra om det. 
 
Men även om det är en vän, en pojkvän eller en flickvän så tycker jag att man alltid ska tänka efter; "gör dessa människor mig lycklig?" och agera därefter. 
 
När jag för ett tag sen lyssnade på en podd som jag nämt mer än en gång, Michaela och Dashas podd, "hur man gör slut med en vän" så fick det mig att tänka väldigt mycket, hjärnan snurrade i 180 och jag blev extremt glad av någon anledning. De satte ord på alla mina känslor och jag kände att fan, varför har jag låtit det hålla på så länge och varför har jag inte fattat detta tidigare? Det var ett riktigt "wakeupcall" och efter det är det så jag tänker så fort något sånt sätter griller i mitt huvudet. 
 
Jag tycker att ämnet vänskap är otroligt spännande, det känns som att det länge har varit tabu att "göra slut med en vän" och att det nu är välkomnat. I alla fall från mitt håll. 
 
Vad tycker ni?
 
 Det finaste som finns är när jag kan se på dig och se mig själv
 

När jag kommer hem..

Skolan är slut för idag så jag är påväg hem och ska plugga en massa, men jag tänkte också skriva ett lite längre inlägg om vänskap och om vad som är vänskap för mig. För många människor är det ofta otydligt och jag ska klara upp min syn på vänskap tänkte jag. Blir nog intressant!
 

Stötte på min lillasyster på ica igår!

Johanna

Nu passar jag johanna medan resten av familjen är på simskola! Sen blir det nog ett varmt bad, bra avslut på helgen. Har pluggat lite men ska nog läsa lite kafka ikväll ändå. Gos




"Om att älska"

Nästa sak som jag ska införskaffa mig är boken "Om att älska" skriven av Michaela Forni. Jätteintresserad av vad denna kloka människa har att skriva i sin nya bok, visserligen har jag inte läst hennes första heller men den behöver man inte ha läst innan man läser hennes nya! 
 
Jag lyssnar sedan en tid tillbaka på Forni och Dashas poddar, alltid i oordning och det blir det idag skillnad på. Började nyss lyssna på det allra första avsnittet och ska från och med nu lyssna på alla avsnitt i rätt ordning. Mitt intresse för denna podd började med avsnittet "att göra slut med en vän".
 
 

Att riva bort ett plåster

Så kan det kännas ibland, när man verkligen behöver och vill göra något men inte riktigt har orken till. 
Idag är jag en mycket starkare människa än vad jag var förr. Jag grät aldrig förut och jag visade mig aldrig svag för någon. Men idag har jag styrkan att göra det, jag kan  berätta för dem jag bryr mig om hur jag känner och vad som händer i mitt huvud. 
Det är inte lika många hjärnspöken längre, men idag är det panik och ångest när det väl händer nåt inuti mig. Jag försöker och försöker men ibland går det inte. Men det är inte styrka att hålla masken, det är styrka att visa sig mänsklig. Visa sina känslor och att ta emot hjälp när det behövs.

<3

Bästa som finns

När killen kommer hem från jobbet och man kan gosa ner sig under täcket och slå på en film såhär på söndagmorgonen. 

Dop

Nu blir det strax dop! Petters brorson theo ska döpas så nu är det på med klänningar och kostymer! 



Todays

Idag har jag gjort en massa saker! Dock hade vi ingen skola så har gjort en massa kul istället! Köpt en jättefin doppresent tills imorgon och pysslat lite med det, sålt lite saker till en tjej och för dom pegarna köpte jag en jättefin penna och strumpbyxor tills imorgon! 

Nu har jag precis ätit middag och nu väntar jag på min prins!


Hur kan man ha så otroligt mycket känslor för en enda människa?

Ingens skola!

Vad vore väl en fredag med skola? Haha, ingen engelska eftersom man ska läsa på eget håll och matteprovet ska jag göra på måndag så det blir inte idag!  Nu ska jg hem och städa rummet, slå in doppresent och göra i ordning lite saker som en tjej ska köpa idag! Kaanske pluggar lite också!
Något jag behöver, julklapp kanske?:)

Fredag

Har varit mycket dem senaste dagarna, därav den dåliga bloggningen. Men idag är det fredag och nya tag! Imorgon är det dop för theo och jag måste få klart kortet jag ska göra! Men det löser jag ikväll! Nu ska jag fixa mig för skolan! 



Skoldags

Då var det dags för skola, idag igen! Men tänker man på att det är sista året i gymnasiet så känns det faktiskt värt det. Idag ska jag på alla raster plugga juridiken som jag har idag, något kom liksom emellan igår.. Hmh the sims? 

I eftermiddag tänkte jag även skriva lite information till svenskaseminariet nästa vecka. Fast ibland tror jag att ol jag skriver det så känns det ite lika jobbigt när jag kommer på mig själv med att inte göra det, hehe
Från tidigare

The sims

Haha, är som besatt. Sjukt jobbigt redan. Men men, nu har jag sparat och stängt ner. Ska äta nåt och sen läsa igenom lite frågor tills imorgons prov! 



Töntig.. Jag vet!(taggad!!!)




Påväg hem!

Haft alla mina lektioner för dagen, se dsg eftersom jag haft konstant huvudvärk. Nu blir det hem och äta och sen massa plugg. Hur kul tisdag som helst ju! 



Skolan

Nu blir det skola! Påväg till bussen ocg eftersom petter hade feber så åker jag själv idag! Ska plugga idag, mycket! Har lite att ta igen känner jag tyvärr!




När endast sofia är vaken

När klockan slagit åtta/nio så brukar jag normalt vakna till av mig själv betoende på när jag lägger mig om kvällen, men i vanliga fall så är det så. Men idag, precis som alla andra tisdagar, så börjar jag inte förens klockan tjugo över elva.

Petter sover och de andra har flytt boet och är väl nu på jobbet eller i skolan. Så nu är det endast jag som är vaken. Vad gör man då?

Jo, man läser igenom alla bloggar man någonsin läst, planerar sitt framtida liv och hem, och sen? Ingen aning

En sån där kväll man minns

 

White house down





Idag har jag och pappa haft pappa/dotterkväll! Vi har ätit middag och kollat på bio. Filmen var jättebra och middagen var god! Min pappa är den bästa man kan önska sig!

Fri som en fågel

Sagt upp mig från jobbet! Hur lycklig som helst just nu! Och nu blir det middag och bio med pappa!!:)

Världens finaste pappa!

Kväll

Tjääänah! Kvällen har bestått av fix med rummet som sagt, har även fotat lite gammalt som jag ska sälja och lagt upp på nätet! Roligt:) nu ska jag hem till petter och mysa och kolla film!
Lillasyster gör reklam!


Vad har jag gjort idag?

Idag har jag och elsa varit på underbarabarnmässan med erica, hugo och ema! Vi hade jättetrevligt även fast det var väldigt mycket folk! 

Nu på eftermiddagen har jg skruvat ihop min nya klädställning och satt upp en stån i min garderob så jag kan hänga mina kläder istället för att vika in dom på hyllor. Känns mycket bättre! 




Jag blev superduper nöjd!

Texas!




I bilen!


Nu blir det gofika!

Frukost!

Vaknade av mig själv halv nio och nu är det frukost som gäller! Supergod gröt:) idag blir det att åka till uppsala och fira moster och sen ikea! Woop
Lillasyster visar upp sitt fina nagellack!

Dags att bli mjuk i huden!




Tack mami!


Nu är det slut på torr hy!

För ett år sen..



...hade jag ingen aning om vem jag var



Åh nej

Den här dagen har varit som den är, typ. En och en halv lektion i skolan och sen vare off to vårdcentralen. 6 rör blov knyckte dem och det kändes i armen kan jag säga. Plockade i ordning en sallad på ica och gick hem till mamma och fikade.

Nu är det påväg till lillasysters skola, ska hämta båda ungarna idag så föräldrarna kan hänga på underbara barn-mässan tills den stänger:)


I väntan på tåget.. Solen lyser!

inspiration

(http://fridaandfredrik.blogg.se/category/inredning.html)
helt fascinerad av dessa små söta burkar, men känns som att det gått lite för långt när man vill inreda tvättstugan här hemma. ska slänga tankarna under sängen och försöka sova. så fort petter kommer hit. 
 

I väntan på mat..

Ligger i soffan och väntar på middag just nu! Skrivit klart en uppsats och börjat på psykologin. Lite trögt går det allt.. 
Världens finaste mupp

Erkänner


Blev mest glass! Men har iallafall tagit upp datorn nu:)

Mellis

Nu blir det mellanmål sådär mitt i plugget, lite tvtittande sådär under tiden. Jag kan inte bara plugga plugga plugga, måste ha nåt att göra undertiden annars känns det jobbigt. Men nu ska jag fortsätta!



Plugga

Nu blir det plugg! Hem och göra klart sociologin, svara på alla psykologiinstuderingsfrågor och skriva på mitt gymnasiearbete. Idag känns som en bra dag!


Min prins

Har pluggat ett tag och är nu påväg till petter! Imorgon blir det plugg i biblioteket och hoppas på att göra klart uppsatsen!:) 
Det är mörkt ikväll

!!!

Ligger i soffan, har sovit lite, och myser med fina ella. Killen är och övningskör och jag ska väl snart äta och senare åka dit! 




Jobb!

Har under senaste veckorna hållt på och fixat lite med mitt nya jobb! Idag har jag lämnat mer uppgifter så att vi snart kan skriva på kontraktet! Hur glad som helst, och jag avgudar min arbetsgivare!



Yes

Tittat mycket på film igår och idag. Vilat ut. Samlat kraft. & håkan är ju bra, lyckopiller. Imaginärt sådant. Andas hela tiden, utan någon luft. Andas 

Nu ska jag kramas, med jordens finaste person. Min person 

Inkopplad

Håkan




Läkarbesök

Hela tiden känns det som! Imorgon och på fredag.