Hallådär! Du har hamnat hos Sofia, en snart nitton år gammal tjej som bor precis norr om Stockholm. Jag går just nu sista året på gymnasiet och hatar det, förutom det så jobbar jag i en klädbutik och sover mestadels. Efter skolan har jag ingen aning om vad jag ska göra, är du nyfiken? häng med :)

O.P.I

Fick inte vara kvar på jobbet för min chef som tyckte att jag var för sjuk för att jobba, det blev värre udner dagen då jag fick ett hemskt tryck över bihålorna och även ont i öronen och huvudet. Det suger ju! Dock så införskaffade jag lite nya skönhetssaker idag innan jag började jobba, tänkte visa dem nu!
 
//Necessär från Åhlens/Over night success patches, One smooth operator scrub & Pores be pure Mud Mask från Formula 10.0.6/ Bik Bok Remover, O.P.I: Taupe Less Beach//
Nagellacket blev jättefint på, produkterna från Formula 10.0.6 har jag aldrig hört talas om men verkade riktigt spännande så jag ska prova  ikväll och över natten så ska jag berätta mer!
 

Jävla fotboll

hatar fotboll och vad det gör med människor. Herregud, måste jag vara livrädd så fort min pojkvän är på match bara för att människor springer runt och slår ihjäl varandra för ett jävla lag? Hejdå från en livrädd och jättearg flickvän.

Jobbdax!

Nu på morgonen har jag tvättat och bäddat sängen, jag körde en maskin tvätt igår som jag hängde upp idag och sen passade jag på att köra igång en till så att det är klart ikväll när jag kommer hem från jobbet så jag bara behöver hänga upp den.
P är på fotbollsmatch i helsingborg(?) och kommer hem sent ikväll/natt. Jag börjar jobba klockan fem men tänkte faktiskt ta en sväng genom butikerna i Centrum där jag jobbar. woho. 
Igår efter att jag hade jobbat så hade jag sååå himla ont i fötterna, hade helt klart fel skor på mig. Så idag blir det bekväma converse på jobbet istället. Såhär ser jag ut idag!
 
Jag har bytt storlek på bilderna till lite större, känns det bra?

Lol Sthlm

Godmorgon! Sitter och kollar igenom de topmodelavsnitt som jag missat nu på morgonen. Igår jobbade jag ju som sagt på lolsthlm som eventvärdinna och jag tog emot VIPgästerna samt tog hand och såg till att artisterna var på plats. 

Så här sprang jag runt!



vilket liv

 

Getting there

Nu så har jag stått och sminkat mig bra länge, fixat lite lockar på håret och sådär. På mig har jag en relativt ny tröja från Bik Bok som är grå, till det ett svart halsband med gulddetaljer och svarta jeans. Vill vara bekväm iallafall! Snart ska jag äta och sen runt tre drar jag in mot stan. Det ska ju va fint väder idag så på med brillorna och så ska jag njuta av vädret! Lyx:)
 
 
 

En lördag som denna

Godmorgon! just nu sitter jag i sängen och sakta men säkert försöker jag vakna utan att känna att det är för tidigt. jag ställde visserligen klockan på tolv men kroppen ville vad den ville och nu sitter jag här.
Idag ska jag iväg på jobb och jobba för LOL stockholm, jag ska vara eventvärdinna för dem och jag kommer väl ha hand om gästlistan och sedan ska jag också jobba backstage. jag är jättetaggad, det låter ju sjukt spännande! 
 
Dock är jag inne på en lite jobbig förkylning och har lite problem med min röst, jag ska försöka vara så tyst som möjligt fram tills ieftermiddag då jag ska börja jobba, så jag håller alla tummar för att den ska hålla sig någorlunda pigg och alert. 
 
Nu tänkte jag slå på en film tills petter kommer hem, och sminka mig under tiden. det låter bra! :) skriver mer sen!
 
 
Såhär kan det se ut när man precis köpt en macbook air!
 

månadens köp!

 
/MUS-face mist/ Maybelline Fit me/ Kicks BB cream borste / Ögonskugga x 2 från TGR /
/Ögonbrynsborste TGR / Isadora Inliner Kajal 56 Blonde/ Anastasia Brow fix wax pencil/
 
Hej igen hörni! Här har ni mina köp i sminkväg den här månaden. BB cream borsten använder jag med min foundation och applicerar foundation med runda rörelser. Inlinern från maybelline använder jag till undre fransradens vattenlinje för att se piggare ut! Och mina två bästa köp denna månad är MUS face mist för att fräscha upp ansiktet och behålla sminket, och ja det funkar! 
Till sist så har jag införskaffat mig en vaxpenna från anastasia, tror det är enda märket som har denna typ av produkt, alltså med fast vax och inte som du applicerar med mascaraborste. Jag använder denna till att fixera ögonbrynen och som en "primer" för att skuggan jag lägger på ögonen skall sitta bättre. Denna har verkligen räddat min vardag. ÄLSKAR den. 255 kr på Kicks, men det är värt det! 
 
(Gjort en ny kategori där jag tänker lägga upp såna här inlägg, bara för att jag själv tycker att det är kul)

Macbook Air

Hej allihopa! sitter just nu hemma hos min kära far som idag hjälpt mig att välja ut en bra dator, det blev en Macbook Air! Jag vet att Air'en inte är "lika bra" som Macbook pro, men med det jag kommer att behöva den till, alltså till att plugga och surfa, så behöver jag inte en tvåkilosdator utan en lätt och smidig dator som jag kan ta med mig överallt. Och det kan jag nu! 
 
Jag hade inte tänkt köpa en ny dator förens i sommar men igår gick min tidigare dator sönder och går inte att använda, så jag tog ett beslut och valde att investera i en bra dator som jag kommer kunna ha i flera år. Känns superbra, dock blev plånboken ett par tusen tommare. men ändå, kan inte bli bättre än såhär. 
 
Nu ska jag skriva mitt gymnasiearbete! 
 
 
ÖVERLYCKLIG

Workwork

På jobbet just nu, ganska dött här och jag har mest surfat och jobbat lite på hemsidan. Dagen har varit sådär, var ju i skolan och det var rätt trist. 
Ursäkta för min fula hand😂

Måndag

Hej hörni! Nu var det väldigt länge sen jag skrev någonting här inne. Har jobbat mycket och jag har också varit väldigt stressad över skolan. Deadline för gymnasiearbete är första april och det är inte ens en månad dig och jag har så mycket kvar att göra!
Nevermind, står på jobbet nu och jag har precis skickat in en uppsats och står just nu och pluggar lite juridik. Självklart har jag ju jobbat också, men efter att man städat och vikt allt i hela butiken så har man inte så mycket mer att göra när det är klart då det inte är så mycket kunder.
 
Mer då? Ja, något jag alltid har gillat är smink. Jag har alltid tyckt att det är kul att sminka mig själv men också mina kompisar. Har genom hela livet tittat mycket på tutorials på nätet när andra visar tips på hur man sminkar och därför har jag också blivit ganska duktig om jag får säga det själv, åtminstone när jag anstränger mig.
 
Har blivit besatt av en tjej på youtube som lägger upp videosar när hon sminkar sig själv och jag kollar på ALLA.
Skulle det vara kul om jag la upp tips på såna videos?
 
 
Gammal bild kanske!
 
 

Idag

Nu på morgonen har jag jobbat lite, fast hemifrån så bara med sånt jag alltså kan göra från datorn. Typ fixa och trixa med hemsidan, jobbets Insta och fb. 

Idag ska jag vara barnvakt åt mina små systrar, vi ska nog leka lite med min kusin och hennes son. Kul! 

Vad ska ni göra idag?


Sneakpeak på jobbets utbud!

Rånad

Hej hallå! Idag är det fredag och igår var jag äääntligen hos Gyn och fixade p-piller som jag förhoppningsvis tål. Jag har varit utan sen i september då jag blev deprimerad pga en hormonspiral, och då var jag tvungen att ta ut den. Jag hoppas verkligen att det funkar med dom här pillerna för annars har jag provat ALLT, förutom kopparspiralen som är absolut sista utvägen. Och jag vågar inte stoppa in en till spiral eftersom jag svimmade tre gånger sist av smärta. 
Usch det vågar jag nog inte igen...
Problemet var bara att priset på tabletterna var lite mer än alla andra som brukar ligga på Max 60kr för ett år. Dem här kostade TRE HUNDRA KRONOR för endast TRE MÅNADER. Fy fan

Ensamtid

Tidigare idag spenderade jag några timmar på jobbet och sen när jag kom hem var tanken att jag skulle jobba hemifrån med vår hemsida men den ligger nere och nu kan jag inte göra någonting. Det kändes sådär eftersom denna tid var den enda jag egentligen har till jobbet den här veckan. har till och med sagt att jag inte kan jobba min fredag nu så en kollega fick ta det passet. Idag har jag också jobbat lite med mitt gymnasiearbete som börjar ta form. är mitt i analysen nu så det är verkligen mitt i. och jag har en månad på mig att bli klar!
 
Nu sitter jag i sängen i mina och P nya fina lakan. vi fick mötas på mitten och det blev inte jättetjejiga fina lakan som jag ville ha, och det blev inte fula djurgårdslakan. det blev fina randiga och stilrena lakan i blått och beige. vi möttes på mitten helt enkelt!
Jag kollar på Mia på grötö men planerar att slå på nån mysig tjejfilm, killen gillar ju ändå inte dem så det är väl lika bra att passa på!
 
ha en trevligt kväll hörni! :)
 
 
 Helt otroligt att jag lägger ut den här. vilken jävla fjortis asså

On My way

Hejhopp! Sitter på bussen påväg till jobbet nu. Jag är faktiskt inte alls taggad, jag längtar så otroligt mycket till sommaren, studenten och att jobba ihop massa pengar till hösten när jag förhoppningsvis börjar plugga det jag vill! Ska hoppa på en kurs med finska på det, äntligen lära mig språket jag alltid velat kunna! Lycka!:)