Hallådär! Du har hamnat hos Sofia, en snart nitton år gammal tjej som bor precis norr om Stockholm. Jag går just nu sista året på gymnasiet och hatar det, förutom det så jobbar jag i en klädbutik och sover mestadels. Efter skolan har jag ingen aning om vad jag ska göra, är du nyfiken? häng med :)

Paddys

Nu blir det paddys, jag ser ut såhär




Stinsvillan

Sitter på jobbet just nu och längtar tills jag får åka här ifrån! Då blir det direkt att åka mot Sollentuna för att möta upp Nellie och Stella för ett glas vin! Tjejmys


Det här med studentklänning!

Ibland(som nu) så önskar jag att jag inte hade så svårt för kortkorta klänningar för då hade det varit sååå mycket enklare att hitta en stundentklänning. Har verkligen hittat så otroligt fina sen så är jag för lång att man ser typ hela rumpan. Nästan. Eller jag kanske bara är kräsen! 
Blä...

Hos frisören!

Helloo! Sitter hos frisören nu och väntar på att Petter ska bli klar. Jag har köpt massor med fint nu till våren som jag kan visa lite senare! Är faktiskt på jättebra humör idag, även fast jag är trött! Hoppas det kommer lite ljus och värme snart! 




Löning=shoppa!

Hejhörni! Jag befinner mig alldeles strax i kista centrum för att inhandla lite välbehövliga grejor. Senare möter jag upp P för att han ska klippa sig och lite sånt. Vad ska ni göra en sån här dag?



Tjockare än vatten

Idag har varit helt okej, hängt med Frida och hennes kille och nu tittar jag på tjockare än vatten. Väntar på P som förhoppningsvis kommer hem snart i ett bra tillstånd. Imorgon är det löning så då passar jag på att dra och shoppa lite, efter att jag betalat räkningarna också:) 

Till middag blev det brända pannkakor


Ledig

Imorgon är min första helt lediga dag på väldigt länge. Känns väldigt skönt att få sova ut och inte behöva tänka på någonting alls. Dock är det självklart inte så kul att P måste jobba så jag blir själv kvar i sängen redan klockan fem imorrn bitti. Men men! Vad ska ni hitta på under lovet? Berätta!
Gårdagen


Bloggar

Är det någon här som har några bra tips på roliga och inspirerande bloggar? Kommentera gärna, värsta suget på att hitta nya spännande bloggar att läsa sådär varje dag! 
 
En gammal

Träna

God förmiddag hörni! Sitter och stretchar på gymmet och har nyss kört ett mördarpass för ben och rumpa! Känns jätteskönt! Gillar verkligen att träna dem muskelgrupperna för att jag får bra kontakt med musklerna. Mage och rygg tycker jag är så svårt så då är det inte lika kul, men imorgon blir det just det! 
Riktigt bra start på en veckas ledighet( ja från skolan) 




Stängning

Har nu insett att mitt jobb inte längre bara kommer att vara som butikssäljare, jag gör ju så himla mycket. webbshoppen ska uppdateras och redigeras, personal ska anställas och jag skriver anställningsavtal och jag håller på med försäljningen. det är väldigt kul att få göra så olika saker och det är kul att jag får göra lite av det jag kommer att vilja göra i framtiden! spännande
 
 
 älsklingen

hej klassen!

ja nu har ju hela klassen varit här inne och kollat på hur mycket jaghatar dem. vill gärna förtydliga att jag inte hatar alla individer som går i klassen men jag avskyr den sammansättning av olika personligheter som blivit allt eftersom. Jag är så trött på skolan nu när det bara är några få månader kvar.

Det senaste året har varit fullt kärlek, olycka, depressioner, familjeproblem, hat och ännu mera kärlek blandat med mer stress än vad jag någonsin upplevt tidigare. Det är svårt att inte förändras under sådana förhållanden.

Jag gillar nästan alla personer som går i min klass. en del går jag inte alls ihop med. dock blir vår klass som en enhet väldigt rörig och påfrestande. hoppas det inte blivit några ledsna miner! jag menade inget illa, och det var inte tänkt att bli outad så där out of the blue.
hadebraaa

Upp&ner

Hej hörni! Idag och igår har jag varit barnvakt åt min lillasyster Kajsa, vi sov över hos Hugo och Erica och det var verkligen jättetrevligt, lite stressigt var det självklart när man inte är van vid en skrikig liten tjej.

Jag blev så lycklig när det blev lite varmare om dagarna och himlen blev blå. Kände att jag kanske får må bra då ett tag. Sen kom det gråa som en blixt från klar himmel, det mesta smälter väl bort snart men ändå! Verkligen inte kul. Jag vill ju få fram solen så man kan ta igen från vinterns depressioner. Sommaren får gärna komma, men som tur är så blir det nog en varm resa runt påsk där! 
Kajsa och Hugo


Jobb

(Gammal bild)

Godkväll! Sitter på jobbet och gör lite arbete med hemsidan och sånt där, nu när det är så lugnt i butiken. Idag har varit lugn, började jobba vid tre så har jobbat ett tag nu. Imorgon blir det skola och sen på fredag får jag sportlov! Gud så skönt! 

Ledig

Hej hörni! Om tre timmar börjar jag jobba och jag tar stängningen! Imorgon är jag ledig från skolan men jobbar på eftermiddagen ändå. Kuuul!

Nu ska jag fortsätta njuta av tvn medan killen sover!


❤️











Mellofail

Jag gillar inte mello i år... Alls! 
Vi har iallafall haft rn jättemysig dag och jag har lekt med lilla Hugo hela dagen trots hans tråkiga humör. Han har varit trött stackaren! När mannen i huset här hemma kom hem blev det hemma gjorde egentillverkade hamburgare. Supergott!

Annars då? Jag blir väl strax hämtad av karln min och då ska jag också hämta min skinnjacka, nu ska det bli vår!

Ha en trevlig kväll på er!


Kusinmys

Just nu sitter jag på tåget på väg till min kusin för att leka lite med hennes son och ha en mysdag helt enkelt! Vad ska ni göra idag?



Godmorgon

Godmorgon på er! Vaknade för ungefär en fyrtio minuter sedan när Petter kom hem från jobbet! Idag ska jag träna och åka hem till pappa som fyllde år igår för att kramas lite! 

Igår var jättemysigt, eftersom jag var tvungen att jobba stängning igår så vi myste lite till en film när jag kom hem! Blev lite gott framför tvn och sen somnade vi i rätt hyfsad tid då P skulle jobba!:)
Fina blommor av mitt hjärta!

Alla hjärtans dag

Pappa fyller år och jag har världens finaste pojkvän. 



Lite mer gym

Hejhallå! Varit barnvakt åkt min pärla Hugo idag, gosat med mina småsystrar. Nu bär det av mot gymmet föe lite mage och rygg med Frida! 




Mitt i veckan!

Hej hörni! Jag måste bara skryta lite, jag är ju så jävla nöjd över att jag nästan kan gå ner i spagat och dessutom så brände jag av ett fett gympass nyss. Imorrn blir det mer. Det är så kul! 


Hur stretchar jag för att bli vig?

Den frågan fick jag i en kommentar och tänkte svara på den nu:) jag stretchar ju just nu med ett mål, att komma ner i spagat alternativt split. I början av det här året var jag jättesteg och kunde inte ens nudda fingerspetsarna. Jag började stretcha varje dag till en början men nu kör jag efter varje träningspass eller när jag känner för det! Jag stretchar det vanligaste; framsida och baksida lår och sen också vadmusklerna. Sen stretchar jag kroppens sidor, eller hur man ska förklara. Sen till sist stretchar jag också höftböjarna (googla). Det viktigaste för mig är att vara varm i kroppen och att stretcha länge! 




Framsteg med nyårslöftet!

Aldrig kunnat såhär långt! Fett glaad



Tisdag

Ja hela dagen har gått och nu väntar jag på min Karl som ska ta mig till jobbet där vi ska fota lite för jobbets hemsida. Efter det blir det gym! 




Godmorgon!

Godmorgon allihopa! Sitter i soffan och gosar med Johanna och tittar på dinosaurietåg! Jättegosigt! Idag kommer det lösa sig med gymkortet så förhoppningsvis ska jag träna ikväll! Hoppas ni får en fin dag!



Gymmet

Jag gymmar ju för tillfället i upplandsväsby och insåg för nån vecka sen att gymmet i Sollentuna är samma slags gym, och jag kan från och med typ imorrn gymma där också! Äntligen lite närmare till allt! Wohoo





Min Karl

Godkväll! Sitter nu på buss mot Petter och är helt slut. Det får bli en varm dusch och sen filmmys😊 



A beautiful mess

Så heter appen som jag är kär i, så mycket man kan göra! 



12.58

Mer än halva mitt pass har gått, och ändå har ingen varit på köphumör än. Visst att vi till störst del säljer lite dyrare italienska märken, jag kan förstå om det känns läskigt- men kom igen! Nånting! 

Jag har larmat alla nyheter och gått och plockat och vikt och städat i butiken, och ändå har jag inget att göra. Usch vad trist! 
Lekte med Theo igår, så mysig 

Helt tomt på jobbet



Hundrasjuttinian

Då sitter jag här igen, buss 179, som kommer ta mig till jobbet. Man känner sig ändå rätt stor när man har nycklar och ett sånt där dragking som man tar sig igenom mängder med dörrar för att komma till ens alldeles egna affär, eller, iallafall för en stund. 

Jag jobbar fram tills nån gång när chefen orkar ta sig dit. Typ så. 

Vad ska ni göra idag?
Puss


När man inte kan sova










Fullt upp!

Hej hörni! Vad har ni haft för er? Själv så har jag varit sjuk i veckan och därför inte gått i skolan eller jobbat, men imorrn blir det eventuellt jobb, får se! 

Just nu kollar jag på White collar och äter lite nötcreme. Om jag inte ska jobba imorrn blir det nog gym. Vore skönt, hade två jävligt bra pass i veckan, så ska fortsätta så!

Mys med lillasyster

Träningsvärk

Jag fullkomligt älskar träningsvärk. Jag älskar känslan av att ens träning ger nåt!  Jag vaknade typ nyss och ska upp och äts frukost och titta på tv, och sen ska jag plugga plugga plugga! 
Har ni sett den här nya serien som går på ettan? Jag har sett de två första avsnitten, den verkar helt okej, förhoppningsvis blir den bättre!



.




Ny design...

Som ni kan se! så trött på den gamla och så hittade jag en färdig design och bara ändrade headern. det får va såhär, blir roligare när det är fint! nu blir det att sova. godnatt!
Gammal bild men det får gå!

Benhinneinflammation?

För cirka ett år sedan hade jag nåt i stuk med benhinneinflammation, det gick över nån gång på sensommaren och nu när jag började springa igen efter årsskiftet då fick jag tillbaka det tusen gången värre, sprang typ bara fyra gånger i hopp om att det skulle gå över, att det typ var för att jag var otränad, men det är kvar och jag kan inte ens gå på löpbandet utan att tårarna tränger fram. Doktorn nästa? Japp!
 
Påväg hem från gymmet nu efter att ha kört slut på magen! Lite plugg och sen sova. 


Självklart

Är det proppat på gymmet just när jag vill träna. Bara uppvärmningen ska jag ju köra inne i salen och sen egna övningar kör jag ju i ett eget rum. Varför gymguden, varför?
 

Ber om ursäkt

För mitt jävla humör. Önskar verkligen att det kunde vara bättre, men när man går i en klass som suger ut all energi man har och omvandlar den till hat s bara växer inom en så mår man inte riktigt bra. Hatar att vara i skolan för att människorna i klassen är som, ja, det jag beskrev ovan. Så fort jag kommer till skolan så längtar jag tills dagen är slut. Men mest av allt så önskar jag att den här jävla terminen går så fort som möjligt, för jag pallar faktiskt inte en sekund till. Blä. Det var allt för idag

At work

Och det är helt dött här. Har inget att göra alls så sitter och äter lite godis, dumt jag vet. Men jag är sjuk så det är lugnt! Imorgon blir det gym om jag orkar! Vad gör ni?:)


Städat rummet

Hejsan hoppsan! Nu är jag hemma hos min pappa och städat mitt rum här, var ganska länge Sen jag var här då jag mest brukar va hos Petter. Men nu tänkte jag förhoppningsvis vara lite mer här. Ikväll blir det jobb! Ska gå härifrån om en halvtimme ungefär. Hoppas det är lite folk på jobbet idag. Annars dör jag

Att vakna till regn

...är hemskt! Men jag tänker ändå ta det som ett tecken på varmare grader. Nu ska jag ta mig upp ur sängen för att duscha och inleda dagen. Jobbade i fredags, ska jobba idag och imorgon. Sen är jag ledig resten av veckan, så himla skönt!