Hallådär! Du har hamnat hos Sofia, en snart nitton år gammal tjej som bor precis norr om Stockholm. Jag går just nu sista året på gymnasiet och hatar det, förutom det så jobbar jag i en klädbutik och sover mestadels. Efter skolan har jag ingen aning om vad jag ska göra, är du nyfiken? häng med :)

Godmorgon




Tjoho

Hej hallå allihopa! Vad har ni för er? Själv sitter jag och rullar tummarna på jobbet efter att ha städat och sorterat om i hela kassadisken allt för fort med resultatet att jag nu inte ha nåt att göra. 
Har till och med pluggas juridik och massa annat och ändå är jag helt rastlös nu. Lyckan som uppstår när man inser att det är tjugo minuter till stängning är nog oslagbar. Nästan.

Nytt block och nya pennor! Lite roligare att plugga

Klippt mig!






En väckarklocka

I helgen var jag och hjärtat på paddys med min kära kusin och hennes kompisar, eller ja, vi var där både fredag och lördag, men det var kul! Träffade en fin Peter som blev lite småkär sådär på kvällskvisten och tyckte att jag skulle "skita i att jag hade Petter"





Peter!

Juste träffade en vän i helgen som påminde mig om en blogg som råkar vara min. Sen träffade jag en annan vän som tyckte att det var bra av mig att jag ställer mig högre än andra gällande det här med skitsnack. Jag vägrar!

Nytt

Löning idag så har lagt undan några tusen och spenderat några hundra. Köpt världens finaste marmorskal och en jättefin blus. Blev också ett par trosor samt en nya foundation i kakform från makeupstore. Jättenöjd!


gymmet var tomt

... Eller nej, inte tomt. Men man behövde inte köa till maskinerna. Efters jag körde igenom hela kroppen igår, med fokus på ben så körde jag armar och mage idag. Började med uppvärmning på bandet, sen mest fria vikter och lite maskiner. Sen gick jag till ett tomt rum för att stretcha i en halvtimme. Vilka framsteg jag har gjort! Duktig sofia 👏👏👏 
Nu blir det middag!

Träningshysteri

Nu i januari månad är det smockat på gymmen, vilket du än går till. Jag är glad över att Jag detta år inte är en av dem vara nyårslöfte är att bara "komma igång". För så blir det ju nästan aldrig. Och så var det för mig förra året. Mitt löfte är ju att må bättre, en del av det är att träna mer på en hälsosam nivå. Men jag har också lovat mig själv att inte bli arg på mig själv om det inte går lika fort som jag vill, eller lika bra. Så länge jag mår bra. 
Nu är jag påväg till gymmet för att köra lite på löpbandet och sen fria vikter om det är ledigt. Mitt humör är inte det bästa idag, känner mig ganska nere faktiskt. Och det jag vill just nu är att springa av mig det och hoppas att det blir bättre. 



#wargrun

Godmorgon! Gårdagen bestod av många roligheter. Ny iPhone 5s guld, to die for. Och avslutade dagen gjorde jag på gymmet, kommer de kommande 10 veckorna vara med i Ida wargs löptävling. Eller ja, för mig är det inte så viktigt att vinna, bara ett sätt för mig själv att hålla mig motiverad! 

Här har ni den

Step

Sitter och väntar på tåget hem till min kärlek nu efter att ha varit på ett mördarpass på gymmet. Det var dock väldigt svårt eftersom det var första gången för mig men det ger säkert med sig! När jag kommer hem ska jag stretcha och duscha! 
Härlig middag som pappa lagar eftersom det är frun i husets födelsedag!

Första skoldagen

Hur har er dag varit idag? själv har min dag gått fort som bara den, eller ja, iallafall skoldagen. jag började vid nio och vid halv elva någonting så packade jag ihop och gick hem för dagen.

Väl hemma så var det dags att börja med gymnasiearbetet som jag fortfarande sitter med. har lyssnat på två timmars lång radio som handlar om knarkkriget i världen och liknande saker som jag efter två timmar inser är rätt irrelevanta för min frågeställning.

Idag fyller min fina extramamma år och vi ska fira henne genom att äta god mat och creme brulee till efterrätt- något som jag idag ska unna mig för att det är just hennes födelsedag. dessutom så har jag klarat mig så bra utan godis och cola nu att jag kommer klara det galant att fortsätta.

Sen då? jo, klockan åtta kommer jag befinna mig på gymmet och ska för första gången prova det nya passet "step" och får väl berätta efter vad det nu handlar om. min gissning är att man ska hoppa upp och ner på en bänk men jag kan ha fel också. haha

Nu ska jag skriva vidare på min undersökning. vi hörs sen!
Gammal bild bara för att ha nån

Wow

Tre dagar nu har jag stretchat lite, förut kunde jag knappt nudda fingerspetsarna och nu hela handen!
Sjukt glad




Slutat!

Äntligen var dessa 11 timmar över, nu ska jag hem till min kära pojkvän dom för tillfället är och kollar på hockey! Jag ska göra iordning lite kvällsmellanmål och sen ska jag duscha, stretcha(nyårslöftet) och sen ska jag nog bara sova. Imorgon blir det upp och öppna på jobbet! 




Shake it of

När folk säger och skriver saker som man till hundra procent inte är sant så blir man upprörd, eller iallafall jag. Arg blir jag. Men nu ska jag skaka av mig det.

Min dag har hittils varit lång och ja... Tråkig! 
Det hag vill komma fram till är att även fast man är arg eller ledsen över nåt så betyder det inte att man får vara elak mot någon eller att det är okej att ljuga. Och att folk är så hänsynslösa gör ont i mitt hjärta. Tur att det finns en del bra människor iallafall!
Jag ska va glad nu

Jobbdag

Hej hörni! Vad gör ni en dag som denne, själv jobbar jag 10-21 och har jättetråkigt haha. 
 Efter jobbet blir det hem och sova, för det blir öppning imorgon också! 
Bra utsikt på jobbet

Trötta paret

Helt utmattade är vi här hemma, jag ligher och kollar på tv och han ligger och sover. Visserligen gick han upp fem i morse för att jobba men ändå! 

Blir att bada om ett tag med lite makänsla och sen senare ikväll får vi nog gäster! 
Min kärlek

Min första stängning!

Kom nyas hem efter att ha stängt själv för första gången! Det gick superbra men insåg att det snabbt kommer bli tråkigt att jobba själv:( jaja, pengar är pengar!
Vad har ni gjort idag?



Vän eller ovän?

När man tror att stormen lagt sig, att det är säkert att gå ut och att man kanske kan öppnas upp igen. Det är då det ringer till hos dem, de som gjort en så illa.
Jag visar inte känslor, så har det aldrig varit. Att börja gråta när man läser eller hör nåt har aldrig varit jag.
Ni vet dethär, ändå är det jag som är känslokall, elak och allt annat elakt som kommit ur eran mun. 
Vän eller ovän? Sådär ett halvår senare och man är alltid för stolt. Nu drar jag tillbaka taggarna och slutar skrika. Nu får ni veta allt. 
Jag blev en helt annan människa när ni lämnade mig. För det var så det kändes,  mi sket fullständigt i hur saker och ting kändes för mig, ni stack. Jag försökte förklara. Och ni drog.
Jag fick panik, och jag grät. Och jag gör inte det.
Jag var inte mig själv. Men jag är det nu och jag säger såhär. Vän eller ovän? Varken eller. Jag tänker inte bli sårad igen, jag tänker inte gå igen eller bearbeta saker som hänt längre. Jag är klar med det. Jag är klar med er.
Jag ser den delen av mitt liv som en del av mitt liv. En del som är över. 



1 januari

Gårdagen var lugn med lyckad, vi hade det jättetrevligt! 


Dagens lunch!