Hallådär! Du har hamnat hos Sofia, en snart nitton år gammal tjej som bor precis norr om Stockholm. Jag går just nu sista året på gymnasiet och hatar det, förutom det så jobbar jag i en klädbutik och sover mestadels. Efter skolan har jag ingen aning om vad jag ska göra, är du nyfiken? häng med :)

Till min kärlek

Till min kärlek

Jag är så himla kär. Sådär kär så att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Det där pirret som alla säger hör till finns där starkare än någonsin och idag var det länge sen jag såg dig för första gången. Du gör mig så himla lycklig, sådär lycklig som man innan bara sett på film. Den lyckan känner jag. Varje dag och hela tiden.

 

Det trodde jag aldrig om kärlek, att den skulle kännas så fin. När jag träffade dig första gången hade jag ingen aning om att det skulle bli du och jag. Du var den där jobbiga typen som man helst av allt skulle vara utan. Men tack vare att du är du och för att jag har som vana att följa magkänslan så sitter jag här idag. Och skriver om oss, om vår kärlek.

 

Vår kärlek fanns nog där långt innan den visade sig, jag visste ju att du var min långt innan du blev det. Fast jag ville nog bara inte erkänna det.

 

Idag så är det en helt annan kärlek som jag kännerinom mig. Särskilt om man jämför med den dagen då jag blev kär i dig. Den är starkare, lyckligare och vackrare än någonsin. Om jag skulle beskriva vår kärlek så skulle jag inte veta vart jag skulle börja. Det går nog helt enkelt inte. För det är en sådan där känsla som fortfarande inte har ett namn. En sådan där känsla man inte kan beskriva. Som man kanske inte ska beskriva.

 

Det här med kärlek är svårt. I mitt hjärta känner jag bara värme för dig. Jag undrar hur jag ska kunna fortsätta vara kär i dig. För det känns som att det här är max. Men så kände jag för någon vecka sen också, och här sitter jag. Mer kär än någonsin, mer kär än för en vecka sen. Om det fortsätter så, så spricker jag nog snart. För hur kan man känna något så starkt, så mycket?

 

Jag är så himla kär. Sådär kär att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Men för mig är målet tydligt. Vi fortsätter såhär, jag fortsätter vara kär. Det finns helt enkelt inget annat för mig. Inget annat än du, för du är så bra, fin och så himla underbar. Du är min kärlek. Min kärlek.

 


Vart tog tiden vägen?

Helt plötsligt så var november nästan slut. på söndag är det första advent och jag undrar vart hela året tog vägen. Det är som att någon har snott åt sig sisådär varannan dag så att det har gått dubbelt så snabbt. som att någon dragit undan mattan under mina fötter så att jag flyger fram, ja det är tragiskt. 
 
Men jag mår bra! och snart är det julafton och snart är det nyår och sen är det ett nytt år. 2014. Året då jag fyller nitton och tar studenten på samma dag. då jag kastas ut från "ungdomslivet" och förväntas göra något magiskt med mitt liv. ja, lycka till sofia! lycka till.
 
Förra årets nyår, det började regna och mina lockar försvann. jag spenderade kvällen genom att stoppa slagsmål nykter. yes... hoppas årets blir bättre!

Och så kom helgen.

...bara jag som tycker att det är helt underbart? Påväg hem till min kärlek där det vanlad mys med kräftor och förhoppningsvis en massa trevligfilm och pussar! 




ett kontor

gjrot mig ett litet kontor här hemma vid köksbordet. dator, alla anteckningar, alla block, glajjsen och kalendern är det som omringar mig just nu. skrivit ut en sammanfattning på provet jag har imorgon och sitter och klurar på det. sociologin och svenskan är inskickat och jag tänkte antingen skriva lite på min uppsats i psykologin eller köra igång på gymnasiearbetet. får helt enkelt se

mitt i veckan

nu har halva skolveckan gått och jag känner att den borde vara slut nu. pluggandet som jag har kvar tär på mig och jag vill bara ta en paus. fy, så ska jag ju inte tänka! killen kör halkbanan idag och jag fastnade i taggtråd under brandövningen och blev av med en massa hår. som tur är så syns det inte!
 
En fin butik i berlin, åh vad jag saknar det!
 

en sån där måndag

helgen är över och skolan kom som ett slag i ansiktet. satte mig och skrev upp allt som jag behöver göra på en lista och den blev alldeles för lång för mitt huvud. men som tur  var så satte jag mig och skrev två uppsatser som jag nu glatt kan bocka av från listan. resten tror jag att jag gör imorgon istället. nu vill jag ha tårta!
 
min prins

Lista

Har en hel lista med saker som jag måste få gjort nu i veckan, lite ångest över det som det är nu. Hjärnan är full med saker som jag bara vill lägga åt sidan för tillfället, iallafall ritigt glad att jag städade rummet igår så att jag slipper det idag! 

Nu blir det hem å äta mellis och plugga som fan. Och idag tänker jag inte låta något stoppa mig, ingen jävla tv!

Ett mindre roligt scema

Söndag

Efter en lång dag med feta bilar, mat, fika, simuppvisning, så är det äntligen dags att krypa ner bredvid mitt livs kärlek. 
På tåget just nu och bara lägtar tills vi kan slå på en film och bara mysa!

Vad har ni gjort idag?:)






Jag är kär

Ken Rings dag

helt jävla otroligt

Min skrutt




On my way


Påväg till skolan nu, mössprovning står på schemat!!:)

Lillasyster 6 år


Idag blir finaste lilla elsa 6 år och det ska firas med födelsedagsfika och massa gott efter skolan!

Tack för att du finns

Tack för att du finns, för att du står ut med mig
Tack för att du gör mig till en bättre människa
Tack för att du gör mig lycklig
Du är den absolut finaste jag vet, den smartaste jag mött
du är hela min värld
 
 

Lottas dag

Idag har "svärmor" fyllt år och kalas har det varit för fulla muggar! Riktigt trevligt har det varit och till middag beställde vi lite kinamat. Killen ska på bortamatch imorrn så han åker redan vid fyra-fem inatt så jag är påväg hem nu för det äe inget jah orkar med!

Med mig hem har jag tårta och hemma väntar creme brulee-kaffe!
Min fina kortficka som jag fick med mig hem idag!

Idag

Hjälp! Nu var det ett tag sen jag uppdaterade flitigt här, men det kan ju behövas ibland. Tidig morgon idag då jag ska till doktorn snart, men först blir nog ett stopp på ica för en uppfriskande cola.. Eller nåt!